دهکده روابط بین الملل دهکده روابط بین الملل

 
دهکده روابط بین الملل
 
 
منوی اصلی
صفحه نخـــــست
چــــاپ صفــــحه
خـــانه كردن وب
ذخـــــیره صفحه
پـست الکترونیک
بایگـــانی مطالب
در باره ی ما
 

بادرود بر کاربرمحترم هدف از ارائه مطالب این وبلاگ فقط درجهت شناختن بهتر فضای روابط بین الملل ومفاهیم مربوطه به آن است وبه هیچ عنوان به حزب یا گروهی هیچ تعلقی ندارد ونخواهد داشت. با سپاس -نیکنام
موضاعات
سخنی با شما خاورمیانه خلیج فارس مقالات سیاسی یک هفته باخبر سازمانهای بین المللی برگه هایی از تاریخ شخصیتهای بین المللی اندیشه سیاسی امنیت در روابط بین الملل کتابخانه پیمانهای بین المللی انرژی
پیوند وبلاگ
ردیاب خودرو

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان POWER PLAY و آدرس powerplay.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






 

فال حافظ

جوک و اس ام اس

قالب های نازترین

زیباترین سایت ایرانی

جدید ترین سایت عکس

نازترین عکسهای ایرانی


آرشیو ماهیانه
بهمن 1391
دی 1391
شهريور 1391
مرداد 1391
تير 1391
خرداد 1391
ارديبهشت 1391
فروردين 1391
نویسندگان
نویسندگان
پیوند وبلاگ
مرکز آموزش و پژوهش های بین المللی وزارت امور خارجه
یو . اس . کلوزآپ
مرکز مطالعاتی رند
وبلاگ دکتر پیروز مجتهدزاده
مرکز مطالعاتی و نظرسنجی پیو
موسسه مطالعاتی اسپن
موسسه بروکینگز
چشم انداز توسعه وامنیت
Barry Buzan
JOHN .MEARSHEIMER
Francis Fukuyama
FOREIGN AFFAIRS
Joseph Nye
بررسی استراتژیک
موسسه ابرار معاصر
انجمن ژئوپلیتیک ایران
پورتال جامع سیاسی
وبلاگ تخصصی سیاسی
پزوهشگاه مطالعات راهبردی
دانشکده روابط بین الملل
henry kissinger
وبلاگ دکتر مجید تفرشی
وبلاگ دکتر مجید استوار
سازمان ملل متحد
سازمان کشورهای صادر کننده نفت(اوپک)
دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت
وزارت امور خارجه
مركز مطالعات عالي بين الملل
باشگاه انديشه
مركز پژوهش هاي علمي ومطالعات استراتژيك خاورميانه
کتابخانه دید
موسسه مطالعات ايران واوراسيا
پايگاه تخصصي سياست بين الملل
كتابخانه الكترونيكي وزارت امور خارجه
مرجع تخصصي علوم سياسي و روابط بين الملل
پرتال جامع علوم انساني
دفتر مطالعات سياسي وزارت امور خارجه
مرکز مطالعات استراتژیک
ایران دیپلماتیک
دیپلماسی ایرانی
حمل ماینر از چین به ایران
حمل از چین
بوق دوچرخه
یکانسر
آی کیو مگ
ریحون مگ

:: تمام پیوندها ::
 
طراح قالب و کد های جاوا...

كاربران آنلاين: نفر
تعداد بازديدها:
RSS

طراح قالب و کد های جاوا...

Www.LoxBlog.Com

کد های وجاوا :

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 30
بازدید دیروز : 36
بازدید هفته : 1033
بازدید ماه : 1036
بازدید کل : 251131
تعداد مطالب : 479
تعداد نظرات : 5
تعداد آنلاین : 1

تماشا

اروین رومل (قسمت دوم)

 

جیووانی مسی - او با سرپیچی از دستور رومل خود

شخصا فرماندهی لشگر های زرهی ایتالیا را برعهده

 

 

 

 

 

 

 

 آخرین حمله مارشال رومل در تاریخ 6 مارس 1943 با حمله او به نیروهای انگلستان در نبرد مدنین شکل گرفت. این حمله با شرکت لشگرهای 10 و 15 و 21 زرهی پانزر انجام شد اما انگلیسی ها موفق شدند پیش از حمله با استفاده از سیستم اولترا (سیستم اولترا سیستمی بود که به وسیله آن انگلیسی ها موفق به شکستن سیستم رمز انیگمای آلمان شدند) به مونتگمری هشدار دهند که حمله ای با استفاده از لشگرهای زرهی توسط رومل در پیش است. مونتگمری نیز با استفاده از توپهای ضد تانک در مسیر حمله لشگرهای زرهی آلمان این حمله را با تلفات زیادی از لشگرهای تانک مواجه نمود. رومل پس از از دست دادن 52 تانک دستور عقب نشینی و توقف حمله را صادر نمود. در 9 مارس مارشال رومل فرماندهی افریکن کورپس را به ژنرال هانس یورگن فون آرنیم واگذار نمود و آفریقا را ترک کرد. علت ترک آفریقا توسط او بیماری بود و او دیگر موفق به بازگشت به آفریقا نشد زیرا ژنرال مسی در 13 ماه می همان سال باقی مانده سپاه افریکن کورپس را به متفقین تسلیم نمود.

 

 

 بعضی از مورخین عدم اطاعت مارشال رومل از دستور هیتلر مبنی بر عدم عقب نشینی از العلمین را با اطاعت مارشال فون پاولوس فرمانده ارتش ششم که در نبرد استالینگراد از دستور هیتلر مبنی بر توقف در استالینگراد مقایسه می کنند که موجب نابودی افرادش گردید. فیلد مارشال آلبرت کسلرینگ که بعد از رومل به فرماندهی کل قوای محور در آفریقای شمالی منصوب شد، به شکل دیگری به قضیه نگاه می کند. او معتقد است که برخی اقدامات رومل به شکلی غیرضروری برای مخالفت با دستورات او انجام شده بود و زمانی که او به تونس عقب نشینی کرد به شکلی ویرانگر موجب نزدیکی فرودگاه های انگلیسی ها به بنادر تونس شده بود. هر چقدر رومل بیشتر مضطرب می شد بیشتر تبدیل به یک گردنکشِ شکست خورده و بی رمق می شد. روابط میان این دو تن به طور فزاینده ای تند شده بود و هیچگونه افزایش عملکردی را در بر نداشت.

 

 

 نقش سیگنالهای اطلاعاتی در شمال افریقا                 

 

 

 

 

 علت برخی پیروزیهای قوای محور در شمال آفریقا را باید در موفقیت های آنان در استفاده از سیگنال های دشمن دانست. وابسته نظامی آمریکا در مصر که توسط انگلیسی ها در مصر در جریان نقشه آنان قرار گرفته بود در گزارشهایش به این مسئله اشاره می کند. برخی مقامات بر این اعتقادند که این اطلاعات علت بسیاری از پیروزیهای رومل را توجیه می کند. به علاوه افریکن کورپس بخش رهگیری رادیوئی که مستقیما زیر نظر سرفرماندهی آن کار می کرد  را در اختیار داشت که به اختصار RIS خوانده می شد و از ابتدای حروف RADIO INTERCEPT SECTION بر گرفته شده بود. RIS وظیفه داشت تا ارتباطات میان واحدهای انگلیسی را مونیتور نماید. انگلیسی ها بسیار پرحرف بودند و به روشنی پچ پچ می کردند و ارتباطات غیر رمز شده آنان به آلمان ها اجازه می داد تا واحدهای انگلیسی و محل استقرار آنان را به سادگی شناسائی نمایند. در طول جنگ اول العلمین یک ضد حمله انگلیسی ها به تصرف سرفرماندهی افریکن کورپس منجر شد. با تصرف سرفرماندهی فایل های RIS به تصرف انگلیسی ها درآمد و این امر منجر به خروج RIS از صحنه عملیات گردید. تصرف RIS به انگلیسی ها یک هشدار جدی داد و آنان در ارتباطات رادیوئی خود بسیار سخت گیرانه تر عمل نمودند. از دست دادن منابع اطلاعاتی RIS موجب شد تا رومل یکی از فاکتورهای مهم برای پیروزی را در آینده از دست بدهد.

 

 

 از دیگر سو گروه های رمز شکن متفقین موفق شدند پس از بدست آوردن ماشین رمز انیگمای آلمان ها از یک زیردریائی آلمانی به نام

 

 

U110

 

 

، بسیاری از ارتباطات رادیوئی رمز شده آنان را کشف رمز نمایند. این اطلاعات که با نام رمز اولترا شناخته میشد با تاخیر از آفریقا گزارش می شد و شامل تعداد و شرایط نیروهای قوای محور بود. همچنین اطلاعاتی در خصوص تدارکات و خطوط تدارکاتی نیروهای محور در دریای مدیترانه بود. این اطلاعات متفقین را قادر ساخت تا با حملات هوائی و دریائی بسیاری از تدارکات ارسالی به شمال آفریقا را نابود نمایند. متفقین همچنین برای حفاظت از منابع اطلاعاتی اولترا (برای جلوگیری از سوءظن آلمان ها در خصوص کشف رمز ارتباطات آنها) نیروهای دریائی و هوائی را از حمله به کاروانهای دریائی قوای محور منع نموده بودند و دستور داده بودند حمله به این کاروانها تا انجام یک پرواز ظاهرا شناسائی به منظور کشف آنها به تعویق افتد. با انجام این پرواز شناسائی قوای محور هرگز به شنود مکالمات رادیوئی خود سوءظن نمی بردند و کشف کاروانهای حامل تدارکات برای رومل را حاصل یک پرواز شناسائی می دانستند.

 

 پایان شرم آور نبرد های شمال آفریقا همزمان با فقر دستگاه تبلیغاتی آلمان نازی به رهبری یوزف گوبلز گردید بنابراین او تصمیم گرفت تا رومل را به عنوان یک نابغه نظامی شکست ناپذیر مطرح نماید و این کار را نمود. این مسئله موجب شد تا در برلین این سوال پیش آید که با روباه سابق صحرا چه باید کرد؟ او که پس از بازگشت به آلمان برای مدتی هیچ پستی نداشت در 2 جولای 1943 به یونان اعزام شد تا به عنوان فرمانده گروه ارتش E از یونان در برابر پیاده شدن احتمالی متفقین در یونان که هرگز اتفاق نیفتاد دفاع نماید. حمله به یونان براساس یک سلسله عملیات فریب آمیز که با نام عملیات مخلوط کشمش و شکر و گوشت (OPERATION MINCEMEAT) شناخته می شد، برای فریب نیروهای آلمانی در خصوص پیاده سازی نیروها در شمال فرانسه و حمله به نرماندی تهیه شده بود. 2 روز پس از سرنگونی

 

 

موسولینی

 

 

، رومل به آلمان بازگشت و در 17 آگوست 1943 به فرماندهی گروه ارتش B که برای دفاع از شمال ایتالیا ایجاد شده بود برگزیده شد و ستاد فرماندهی خود را از مونیخ به منطقه ای واقع در کنار دریاچه گاردا منتقل نمود.

 

 

 

 پس آنکه هیتلر فیلد مارشال کسلرینگ را به فرماندهی ارتش آلمان در ایتالیا منصوب نمود، مارشال رومل با مسئولیت دفاع از سواحل فرانسه به نرماندی اعزام شد و فرماندهی گروه ارتش B آلمان در فرانسه اشغالی را برعهده گرفت. رومل که با دیدن فقدان تکمیل دیوار دفاعی اتلانتیک و سرعت کم در ساخت آن نگران شده بود دست به تقویت این خط دفاعی زد. گرهارد فون روندشتت فرمانده کل قوای آلمان در غرب اعتقاد داشت که متفقین مسیر کاله - پاریس را که کوتاه ترین نقطه عبور از انگلستان بود را بر خواهند گزید زیرا امکانات بندر آنجا برای تهیه تدارکات و پشتیبانی از نیروهای پیاده شده بسیار ضروری بود.

 

 

 

پاریس هتل جورج پنجم سال 1944

 روندشتت و رومل در خصوص دفاع از فرانسه مذاکره می کنند

 

 

 

 هیتلر نیز با این ارزیابی موافق بود اما فرود متفقین در نرماندی را همیشه یک احتمال در نظر گرفته بود. اما رومل باور داشت که زمین فرود نرماندی خواهد بود. او اعتقاد داشت که متفقین جائی را برای فرود در نظر خواهند گرفت که پیاده شدن در آن موفقیت آمیز باشد. بنابراین رومل در ماه های ژانویه و فوریه 1944 دستور ساخت استحکامات وسیعی را در  منطقه نرماندی صادر نمود. او دستورداد تا میلیونها مین کار گذاشته شود و هزاران استحکامات ضد تانک در ساحل نصب گردد و در محل های مناسب برای فرود هواپیما تله کار گذاشته شود. این اقدامات او به مارچوبه رومل معروف شده بود.

 

 

 

 

 رومل که در جریان لشگر کشی های شمال آفریقا به تجربه دریافته بود که برتری هوائی متفقین یکی از دلایل پیروزی آنان است به این نتیجه رسیده بود که تهاجم آینده متفقین با برتری هوائی آنان، هرگونه تلاش واحدهای زرهی آلمانی را برای ضد حمله و ریختن متفقین به دریا عبث خواهد نمود. او استدلال می کرد که نیروی تانک آلمان باید در واحدهای کوچک و پراکنده در مواضعی بسیار مستحکم در نزدیکی خط جبهه نگهداری شود. این مسئله موجب می شد تا به محض آغاز تهاجم، ستون های زرهی مجبور به حرکت طولانی به منظور رسیدن به خط مقدم نشوند. او احساس می کرد این بهترین شانس آنها برای مقابله با نیروی مهاجم و ریختن آنها به دریا خواهد بود. اما روندشتت اعتقاد دیگری داشت. او می اندیشید که حمله ستون های زرهی آلمانی در نزدیکی سواحل به علت قدرت شلیک دریائی هیچ  شانسی  نخواهد  داشت. روندشتت  فکر می کرد بهتر  است  که  نیروهای زرهی آلمانی به داخل فرانسه   و  نزدیکی  پاریس  کشیده  شود  و  به  حالت  رزرو باقی بماند. اساس این تفکر روندشتت یک دکترین  نظامی سنتی  بود. براساس  این  تفکر  باید  به  متفقین  اجازه  داده  می شد  تا  خود  را به ساحل  برسانند و سپس  گسترش پیدا کنند. در  اینصورت  پهلوهای   نیروهای  مهاجم  با  یک  حمله  گازانبری   مورد  حمله  قرار  گرفته  و  موجب  قطع   منابع   و  خطوط   عقب نشینی  متفقین خواهد شد. علاوه بر   روندشتت،  هاینز  گودریان و  گور فون شووپنبورگ (GEVER VON SCHWEPPENBURG) که فرمانده گروه پانزر غرب بود نیز از این ایده حمایت می کردند. شووپنبورگ شدیدا با ایده رومل مخالف بود و قویا اعتقاد داشت که نیروی زرهی باید به عمق خاک فرانسه و به دور از ساحل عقب کشیده شود.

 

 

 هنگام تهیه نقشه،

 

 

هیتلر

 

 

دچار دودلی شد. او در اواخر ماه آوریل دستورداد تا نیروهای زرهی را در وسط قرار دهند. جایگاه این نیروها نه آنقدر که رومل می خواست نزدیک به ساحل و نه آنقدر که روندشتت تقاضا نموده بود دور از ساحل بود. رومل دستورداد تا بخشی از نیروهای زرهی تحت فرمانش تا آنجا که ممکن است به خط جبهه نزدیک شود. به این منظور او دستورداد تا سپاه 84 زرهی به فرماندهی اریش مارکس (ERICH MARCKS) برای دفاع از نرماندی به سوی آن منطقه حرکت کنند.

 

 عملیات فریب استادانه متفقین بر اساس عملیات شکیبائی (OPERATION FORTITUDE) این تصور را که عملیات فرود در کاله میباشد را به آلمان ها القا نمود. در حالی که هیتلر شخصا اعتقاد داشت که تهاجم به نرماندی انجام خواهد شد رومل و فرماندهان آلمانی بر روی تهاجم احتمالی به کاله کار می کردند. این مسئله موجب شد رومل اولویت را در درجه اول به ساخت استحکامات در دره رودخانه سوم و سپس به نرماندی داد. تا روز 6 ژوئن و آغاز

 

 

حمله به نرماندی

 

 

در دی - دی هیتلر و اعضای ستادش قویا اعتقاد داشتند که کاله سایت اصلی تهاجم متفقین خواهد بود.

 

 

 

 در طول روز دی - دی (تهاجم به نرماندی) ساختار فرماندهی آلمان در فرانسه در بی نظمی کامل قرار داشت. رومل و چند تن دیگر از افسران مهم در مرخصی بودند و تعدادی از واحدهای تانک به ویژه لشگر 12 زرهی اس اس و لشگر زرهی لهر آنقدر به ساحل نزدیک بودند که بتوانند موجب یک تهدید خطرناک برای نیروهای مهاجم شوند اما فقدان رومل و ادامه سردرگمی در ارتش و سرفرماندهی موجب شد تا امکان اعزام واحدهای ذخیره زرهی به نرماندی در زمان نیاز به آنها ممکن نباشد. فقط یک مواجهه در مقیاس کوچک رخ داد و متفقین موفق شدند به سرعت سر پل ها را تقویت کنند. براساس اسناد رسمی تاریخی، انگلستان یک تک تیرانداز از واحد SAS را برای ترور رومل اعزام نموده بود اما قبل از انجام عملیات ترور به این تک تیرانداز دستور لغو عملیات داده شد زیرا در این زمان متفقین متوجه نقشه های آلمانها شدند و احساس کردند که میتوانند نقشه های رومل را پیش بینی نمایند اما در صورت ترور او این امکان در مورد جانشین رومل وجود نداشت.

 

 

 رومل شخصا بر جنگ در اطراف کائن نظارت نمود. در آنجا تنها دفاع مصم آلمانها به فرماندهی مارشال فون لاک در روز اول نبرد از پیش روی نیروهای انگلیسی ممانعت نمود اما مجددا در این پیکار فرماندهان آلمانی فاقد آزادی عمل در عرصه عملیات نظامی بودند و آلمانها نتوانستند یک ضد حمله متمرکز را تا اواسط روز 6 ژوئن سازماندهی کنند. بنابراین متفقین به دلیل عملکرد بهترشان نسبت به قوای رومل موفق به تصرف سرپل و بسط آن در ساحل شدند. تا اواسط جولای موقعیت آلمانها به شدت ضعیف شد و در 17 جولای رومل که با اتومبیل ستادش در نزدیکی  یک  روستای  فرانسوی  به  نام  سنت فوی دی مونتگمری (SAINTE- FOY- DE- MONTGOMMERY) در حال عزیمت به سمت آلمان بود، مورد حمله یک هواپیمای

 

 

اسپیت فایر

 

 

از اسکادران 412 به خلبانی چارلی فاکس (CHARLEY FOX)  قرار  گرفت و  به شدت مجروح شد.  این  حادثه 3 روز  قبل از توطئه  ترور  هیتلر  رخ داد.  رومل  که  از  ناحیه  سر  دچار  جراحت  شده   بود   در  بیمارستان بستری  شد.  یک  روایت   دیگر  ادعا   می کند  که  رومل  توسط    کریس  لی   راکس (CHRIS LE ROUX) از اسکادران 602 مورد حمله قرار گرفته است. همچنین یک خلبان استرالیائی به نام فرد کووالف از اسکادران 453 ادعا نمود که او مرسدس بنز حامل رومل را هدف قرار داده است و دوربین نصب شده بر روی هواپیمایش بطور اتوماتیک این حمله را ثبت نموده است.

 

 توطئه 20 جولای

 

 

 ارتش همیشه با هیتلر مخالف بود و یک کانون توطئه برضد هیتلر در ارتش شکل گرفته بود که به ارکستر سیاه معروف بود اما موفقیت های خیره کننده هیتلر در فاصله سالهای 1938 تا 1941 موجب شد تا این کانون توطئه به طور موقت خفه شود اما زمانی که هیتلر در لشگر کشی های روسیه شکست خورد و ورق جنگ به نفع متفقین برگشت این کانون دوباره احیا شد.

 

 

 

 

 در اوایل سال 1944 سه تن از نزدیک ترین دوستان رومل به نامهای کارل اشترولین و الکساندر فالکنهاوزن (ALEXANDER VON FALKENHAUSEN) و همچنین کارل هاینریش فون اشتولپانگل (CARL HEINRICH VON STULPNAGEL) تلاشهائی را برای جذب رومل در این کانون آغاز نمودند. فعالین ارکستر سیاه احساس می کردند که به یک افسر محبوب برای جذب حمایت مردم نیاز دارند و رومل به شدت این اعتبار مردمی را در اختیار داشت. علاوه بر این توطئه گران فکر می کردند که آنها به حمایت های یک فیلد مارشال که همچنان در حال انجام وظیفه بود نیاز دارند. فیلد مارشال اروین فون ویتسلبن (ERWIN VON WITZLEBEN) که یکی از فرماندهان ورماخت بود به عنوان فرمانده ارتش پس از سقوط هیتلر انتخاب شد اما او از سال 1942 در خدمت قرار نداشت و هیچ نیروئی تحت فرمانش نبود. احتمالا از ماه فوریه رومل موافقت نمود تا به منظور رهائی آلمان از گروه ارکستر سیاه پشتیبانی نماید (با ورود رومل به گروه ارکستر سیاه فیلد مارشالی که گروه به دنبال آن بود پیدا شد) اما رومل با ترور هیتلر موافق نبود. پس از پایان جنگ بیوه رومل فاش نمود که رومل نگران بود ترور هیتلر موجب بروز جنگ داخلی بین آلمان و اتریش گردیده و هیتلر تبدیل به شهید خواهد شد. رومل اصرار داشت که هیتلر دستگیر شده و به خاطر جنایاتش محاکمه گردد. زمانی که رومل بخاطر جراحات سرش در بیمارستان بستری بود ذهن خود را برای رهائی از شر هیتلر آماده نموده بود.

 

 

 

 

 در تاریخ 20 جولای 1944 و 3 روز پس از مجروح شدن رومل یکی از اعضای ارکستر سیاه به نام سرهنگ کلاوس ماریا شنک فون اشتاوفن برگ با تعبیه یک بمب فیوزی در سالن کنفرانس جنگ هیتلر در راستنبورگ در پروس شرقی اقدام به ترور او نمود اما در کمال تعجب هیتلر از این انفجار جان سالم به در برد و گشتاپو و اس اس به سرعت شروع به شناسائی عوامل درگیر در توطئه نمودند. گشتاپو تور خود را چنان گسترش داد که حتی هر کسی را که مظنون به شرکت در توطئه بود دستگیر می نمود. رومل که از گسترش روز افزون مظنونین ناراحت شده بود به  یکی از  دوستان صمیمی  خود  به  نام هانس اشپایدل (HANS SPEIDEL) گفته بود رفتار هیتلر پس از ترور نشان می دهد که دیکتاتور کاملا دیوانه  شده  است و این نمیواند مدت زیادی ادامه یابد. اما دخالت رومل در توطئه آشکار  شد.  برای  اولین  بار  زمانی  نام   رومل  افشا  شد  که   اشتولپناگل   پس   از  یک  خودکشی ناموفق   از   او  نامبرد.  اندکی   بعد   سزار   فون   هوفاکر (CAESAR VON HOFACKER) در زیر بازجوئی سخت گشتاپو اقرار کرد که رومل در توطئه درگیر بوده است. علاوه بر این یکی از غیرنظامیان اصلی درگیر در توطئه به نام کارل گوئردلر چندین نامه نوشته بود که در آن نامه ها اذعان شده بود که رومل پذیرفته است که فرماندهی نظامی گروه ارکستر سیاه را به منظور پشتیبانی آنان و موفقیت کودتا برعهده بگیرد. همچنین مقامات حزب نازی در فرانسه گزارش نمودند که رومل به شکلی گسترده به انتقاد از بی کفایتی و جنایات نازی ها در فرانسه پرداخته بود.

 

 

 

 

 با روشن شدن نقش رومل در کودتا، دادگاه نظامی که وظیفه محاکمه افسران درگیر در کودتا را برعهده دشت و شامل 2 تن از فرماندهان قبلی رومل یعنی فیلد مارشال هاینز گودریان و فیلد مارشال گرد فون روندشتت بود، تصمیم گرفت تا رومل را از ارتش اخراج و او را تسلیم دادگاه خلق به رهبری رولاند فرایسلر نماید اما هیتلر که می دانست معرفی رومل به عنوان یک خائن به شدت به روحیه ارتش آسیب خواهد زد به اتفاق ویلهلم کایتل فرمانده کل ارتش آلمان تصمیم گرفتند تا فرصت خودکشی را به رومل بدهند.

 

 

 

 

 در تاریخ 14 اکتبر 1944 زمانی که رومل در خانه اش بود یک اتومبیل حامل 2 تن از ژنرالهای آلمانی  از ستاد سرفرماندهی هیتلر به نام های ویلهلم بورگدورف (WILHELM BURGDORF) و ارنست مایسل (ERNST MAISEL) به منزل او مراجعه نمودند و خواهان ملاقات با رومل گردیدند. در این ملاقات بورگدورف رومل را از پیام هیتلر آگاه نمود و به او اطلاع داد که وی در مظان اتهام شرکت در توطئه قرار گرفته است و می تواند یکی از این دو راه را انتخاب نماید: یکی این که در دادگاه خلق حضور یابد (که در اینصورت سرنوشتی به جز حلق آویز شدن با سیم پپیانو نداشت) و دیگر این که بدون سرو صدا و به سرعت خودکشی نماید. در صورتی که او مورد اول را انتخاب می کرد تمام افراد ستادش و اعضای خانواده اش دستگیر و اعدام میشدند. اما در صورت انتخاب راه دوم، دولت جان افراد خانواده اش را تضمین می کرد و به آنان حقوق بازنشستگی اعطا می کرد و یک تشیع جنازه با شکوه به عنوان یک قهرمان ملی برای او تدارک می دید. بورگدورف یک کپسول سیانور برای رومل آورده بود تا در صورتی که وی راه حل دوم را انتخاب نماید با آن خودکشی کند. رومل پس از چند دقیقه تفکر اعلام کرد که راه حل دوم را برخواهد گزید و به نزد خانواده اش رفت. او همسر و پسرش را در جریان موضوع قرار داد و به آنان گفت که من به اتفاق این دو ژنرال خواهم رفت و پس از بازگشت آنان به شما اطلاع خواهند داد که من فوت کرده ام. رومل باتوم ِ مارشالی خود را برداشت و سوار ماشین اوپل بورگدورف شد. این ماشین توسط یک سرگروهبان  اس اس به نام هاینریش دوز (HEINRICH DOOSE) رانده می شد. آنان روستا را ترک نمودند و در مکانی خارج از روستا اتومبیل توقف نمود. هاینریش دوز به اتفاق مایسل از اتومبیل خارج شدند و رومل را تنها گذاشتند. 5 دقیقه بعد بورگدورف به آنان اشاره کرد و آنان به طرف اتومبیل رفتند و دیدند که رومل با کپسول سیانور خودکشی نموده است. دوز که به گریه افتاده بود کلاه رومل را که از سرش افتاده بود بر سرش نهاد. 10 دقیقه بعد یک تلفن به همسر رومل اطلاع داد که وی درگذشته است.

 

 

 

یک بنای یادبود در مکانی که رومل خودکشی کرد

 

 

 

 آنچه توسط منابع رسمی نازی در خصوص درگذشت رومل اعلام شد مبنی بر این بود که وی به دلیل سکته قلبی درگذشته است. دولت رایش سوم مراسم تشیع جنازه نظامی با شکوهی برای وی ترتیب داد و هیتلر، فیلد مارشال فون روندشتت را به نمایندگی از طرف خود به این مراسم اعزام نمود. رومل تنها فرد از رایش سوم است که برای او موزه ای تاسیس شده است که شامل لباسها و وسایل شخصی و عکسها و... شخصی اوست.

 

 

 

 

 

مراسم تشیع جنازه نظامی مارشال رومل با شکوه فراوان برگزار شد

 

 

 

لباس رومل در موزه رومل

 

 

 

نظرات شما عزیزان:



آخرین مطالب ...
» پنج راه حل سوزان مالونی به اوباما برای تعامل با ایران
» سوریه نقطه عطف سیاست خارجی اتحادیه اروپا
» اوباما و محدودیت‌های فروش سلاح
» قدرت مانور کره شمالی
» بحران اقتصادی جهان و افزایش فروش تسلیحات
» روسیه بازیگر مسلط در بازار تسلیحات هند
» آسیاگرایی آمریکا و تحدید چین
» ائتلاف ها در جهان تک قطبی
» غرب و چرخش معنادار در روش مواجهه با بحران سوریه
» نقش یهودیان در انتخابات ریاست‌جمهوری در آمریکا: پول یا رای؟
» اصول مندرج در اجلاس سران جنبش عدم تعهد
» معامله در واشنگتن
» ناآرامی‌ها در صحرای سینا؛ ابعاد و پیامدها
» شکل‌گیری مثلث منطقه‌ای ترکیه ـ عربستان ـ مصر
» بیم و امیدهای دموکراسی لیبی
» جنگ فرقه‌ای ـ درد زایمان خاورمیانه جدید
» راهبرد و دیدگاه جنبش عدم تعهد و ایران نسبت به یکدیگر
» امریکای لاتین؛ بازگشت سناریوهای کهنه با چهره جدید
» اندیشکده بروکینگز: بازگشت عربی القاعده و بهره‌وری از ایجاد هرج و مرج
» تقویت نیروهای اطلاعاتی آمریکا در افغانستان

Home | FeedBack

Copyright © 2008 LoxBlog.Com . All Rights Reserved. Translation Www.NazTarin.Com